Sušené maso Snax Beef Jerky - 25 g, BBQ

Kód: Z8523_C29701 Z8523_C29703 Zvolte variantu
49 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Pevné proužky prémiového hovězího sušeného masa. Svačina s vysokým obsahem bílkovin!

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Pevné proužky prémiového hovězího sušeného masa od firmy Snakit. Svačina s vysokým obsahem bílkovin! Sušené a kořeněné. Lahodná, na proteiny bohatá a nízkotučná pochoutka z plátků prvotřídního hovězího masa. Snakit Snax Jerky je nízkokalorické a je mnohem zdravější než například klasické chipsy. 100 g Jerky je vyrobeno z 250 - 275 g hovězího masa - Vy jej můžete mít vždy u sebe a kdykoliv chcete!

[zbozi:8522,8520,8519]

Sušené maso se skvěle hodí pro všechny sportovní a rekreační aktivity. Když jedete na výlet, lyžovat, sjíždět vodu, věnujete se turistice, popř. cyklistice, a cítíte se trochu hladoví, nebo jen popíjíte s přáteli, bavíte se... vezměte si sušené maso Beef Jerky!

100 g sušeného masa v produktu je vyrobeno z 250 - 275 g hovězího masa dle příchuti.

  • tradiční - mírně kořeněné
  • BBQ - příchuť grilovací omáčky barbecue
  • pepřené - ostrá příchuť se směsí pepřů a pikantních chilli papriček
  • bohaté na bílkoviny
  • 100 g produktu = 250 - 275 g čerstvého masa (balení 25 g je tedy vyrobeno ze 63 - 69 g masa)

Po celém světě má sušené maso velkou řadu příznivců, především mezi sportovci všeho druhu (cyklisté, horolezci, turisté), mezi lidmi žijícími zdravým životním stylem, ale i jako pochutina ke sklence vína, piva či při sledování televize. Je stále více oblíbené jako pochutina při posezení s přáteli, podobně jako bramborové lupínky, pražené oříšky apod. Díky nízkému zastoupení tuků je nejen chutné, ale i zdravé, a díky vysokému obsahu bílkovin i výživné! Jerky jsou určené k přímé spotřebě, stačí jen otevřít sáček!

Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni. Maso jednoduše sušili na sluníčku. Navíc se zachováním maximální dávky energie při minimální hmotnosti. Sušené maso jim tak usnadňovalo jejich kočovný život spojený s dlouhým putováním. S vynálezem elektřiny pak začali lidé potraviny uchovávat v chladicích boxech. Dnes se k Jerky vracíme jako k energeticky vydatné a zdravé potravině.

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
tradičníBBQpepřené
energetická hodnota1267 kJ/302 kcal1210 kJ/288 kcal 1323 kJ/315 kcal
bílkoviny61 g55 g 59 g
sacharidy3 g6 g5 g
- z toho cukry3 g4 g3 g
tuky5 g4,6 g7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny3 g3 g 3 g
sůl3 g2 g2,6 g

Složení:

Tradiční

  • hovězí maso, sójová omáčka (sójové boby, sůl, pšeničná mouka), sůl, cukr, maltodextrin, česnek, cibule, koření, kouřové aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
  • 100 g sušeného masa je vyrobeno z 275 g hovězího masa

BBQ

  • hovězí maso, sójové boby, pšeničná mouka, ječný ocet, ančovičky, cukr, sůl, maltodextrin, dextróza, koření a ochucovadlo (vč. celeru a hořčice), kouřové aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
  • 100 g sušeného masa je vyrobeno z 250 g hovězího masa

Pepřené

  • hovězí maso, sójové boby, ančovičky, ječný ocet, rýžový ocet, cukr, sůl, koření, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
  • 100 g sušeného masa je vyrobeno z 257 g hovězího masa

Upozornění:

Skladujte při pokojové teplotě. Absorber kyslíku uvnitř balení není určen k požití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: