Egg Amino 4000

Kód: Z12_C53
399 Kč
Skladem
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
Hydrolyzovaný vaječný albumin (vaječná bílkovina), zdroj aminokyselin.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Aminostar Egg Amino 4000 je hydrolyzovaný vaječný albumin (vaječná bílkovina), který je zdrojem esenciálních i neesenciálních aminokyselin. Bílkoviny pomáhají k udržení a růstu svalové hmoty.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 2 – 3 tablety Egg Amino 4000, a to 3 – 5x denně, zapijte vodou
  • množství tablet rozdělte podle tělesné hmotnosti a druhu fyzické aktivity mezi jídly

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
energetická hodnota1468 kJ/345 kcal
bílkoviny66 g
sacharidy20 g
- z toho cukry3,8 g
tuky0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g
sůl2,5 g
1 tbl
hydrolyzovaný vaječný albumin 80 %1000 mg

Profil aminokyselin:

ve 100 g bílkovin
L-leucin6820 mg
L-isoleucin4340 mg
L-valin5550 mg
L-lysin5120 mg
L-methionin3020 mg
L-tryptofan1320 mg
L-threonin3640 mg
L-fenylalanin4700 mg
L-arginin4700 mg
L-kyselina asparagová8220 mg
L-cystein2170 mg
L-alanin4960 mg
L-glutamin10540 mg
L-glycin2790 mg
L-histidin1860 mg
L-prolin3100 mg
L-serin5550 mg
L-tyrosin3180 mg

Složení:

  • hydrolyzovaný vaječný protein, látky protispékavé mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý a stearát hořečnatý, stabilizátor karboxymethylcelulóza sodná sůl

Upozornění:

Může obsahovat stopy mléka, sóji, lepku a korýšů. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: